3 januari 2010

Goede Voornemens

Omdat een nieuw jaar telkens start met een berg goede voornemens wil ik niet achterop blijven. Misschien doe ik het onbewust of wil ik graag nieuwe boeken ontdekken, geen idee .. maar het valt me op dat ik weinig boeken lees uit een serie of de nieuw verschenen boeken van schrijvers. Ik neem lukraak iets vanop de planken in de bib of zoek een titel uit mijn NTL - lijst maar ik ga zelden de hele bibliografie af van een bepaalde schrijver. En daar wil ik meer moeite voor doen in 2010 ... Want ik wil zo graag kunnen zeggen 'ah die ... ja daar heb ik alles van gelezen.'
Hebben jullie goede lees-voornemens ?

Happy 2010 !!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Rustig genieten van de zon in het groen, weg van massa’s toeristen? Dat kan met ‘Eliza was here’.

Die onlinereisorganisatie is gespecialiseerd in betaalbare, kleinschalige accomodaties: authentieke landhuizen, boerderijen en finca’s.

„Waar iedereen rechts afslaat, gaat Eliza linksaf” is al enkele jaren een succesrijk motto in Nederland. ‘Eliza was here’ heeft nu ook een Belgische reissite en een kantoor in Antwerpen.

Bestemmingen: Algarve, AndalusiĆ«, Korfoe, Gran Canaria, Kefalonia, Kreta, Lefkas, Lesbos, Mallorca, Peloponnesus, Rhodos, SardiniĆ« en Zakynthos. ‘Eliza was here’ regelt
voor u de vlucht, het verblijf en een huurwagen.

De organisatie is vernoemd naar de fictieve vakantieganger Eliza die alle accommodaties al bezocht heeft. Zij meldt persoonlijke ervaringen op de website. Ook de reacties van vakantiegangers vindt u er ongecensureerd.

Informatie
http://www.elizawashere.be

Anoniem zei

Heb zojuist een weekendje Parijs gewonnen . Ik heb de tckets en de reservatie al binnen. Als je ook wil winnen gewoon aanmelden op hun nieuwsbrief.
[url=http://www.vakantiestart.info]
vakantiestart[/url]

Eve zei

Hey Bitje :)

Ik heb nog een leestipje, tenzij je die natuurlijk al gelezen hebt, ken je toevallig Lisa Jackson, boeken zoals slaapzacht, de zevende doodzonde.. AANRADERS !!!! :-)