23 september 2009

P.J. Tracy - Engelenmoord


Uitgelezen:
thriller
P.J. Tracy - Engelenmoord

Achterflap:

Grace McBride, stoer en altijd in het zwart gekleed en haar excentrieke vrienden Roadrunner, Annie, Mitch en Harley vormen het softwarebedrijfje Monkeewrench. Zij hebben een spel verzonnen waarbij achter de identiteit van een moordenaar moet zien te komen. Tot hun verbijstering blijkt iemand zich te laten inspireren door het spel: er zijn al twee dodelijke slachtoffers gevallen en nog achttien moordscenario's te gaan. De politie van Minneapolis probeert samen met een plattelandssheriff èn de bedenkers van het spel de dader te pakken. Al snel blijkt echter dat de leden van Monkeewrench een geheim met zich meedragen dat mogelijk ieder van hen fataal kan worden.

Eindelijk heb ik de factor 'humor' leren appreciëren in een boek, voor het eerst zat ik soms te gniffelen vanachter mijn boek in de zetel ... had ik zo'n feeling met de personages en leken hun soort grapjes, mijn soort grapjes te zijn. Dat moeder en dochter, die weliswaar mijlen van elkaar af wonen, dit wisten te creeëren beneemt mij gewoon de adem. Petje af voor originaliteit, humoristische dialogen en het thriller-gehalte. Ik las ergens dat je enkel een P.J. Tracy mag lezen als je ' s ochtends niet vroeg uit de veren moet .. wel gelijk hebben die recensenten.

9/10

3 opmerkingen:

heidi zei

zo, die gaat ook op mijn NTL lijst. humor is mijn ding! hi.
leest ze goed in 'het verborgen kristal'. kunnen we mekaars mening vergelijken.
dada

° Huppelmuisje ° zei

Sorry ! Ik heb mij laten doen, Bert wil eerst 'Het Verborgen Kristal' lezen :D ! Dus ik zal nog ff moeten wachten en eerst iets anders lezen.

Maar t'ga niet meer lang duren hoor. by the way: PJ Tracy is super !!

Bye Bye xjes

heidi zei

Ach zo... 'k keek en oei, nu te lezen boekje veranderd??!!
PJ Tracy gaat binnenkort ook meekomen van de bib, zijt maar zeker! Wie weet morgen al...
;-)