6 november 2008

Nieuwe Aanwinst


Zondagmiddag trokken we naar de Kinepolis te Oostende, helemaal klaar voor een middagje Koen De Bauw * jammie * !! Terwijl de mannen gingen betalen en snoep uitkozen, liepen mama en ik eens rond in de boekenafdeling. En lag De Vliegeraar daar wel niet zeker voor maar 10 € , precies alsof dat boek wist dat ik hem nog tekort had in mijn boekenkast. Ja, het is gewoonweg ondenkbaar dat je Duizend Schitterende Zonnen in huis hebt maar zijn voorganger niet. Anyway, ik liep zeer tevreden de bioscoopzaal in met mijn zakske van De Standaard Boekhandel.
En de film, die was toppie !

2 opmerkingen:

Eveline zei

Jaja, ik ga eindelijk de grote stap zetten, het is noodzakelijk da'k eens vertrek thuis en mijn ding doe ;) maar ja, aangezien het een 'koop' is zal het wel nog even duren.. Notarissen laten een beetje op zich wachten he ;) enfin ik ben geduldig dus het zal DES te beter zijn achteraf om alles in orde te brengen!

BTW Geniet van je boek, is volgens mij wel een "levens"boek :)

Mistsluier zei

Heb je de film The Kite Runner gezien? Prachtige film! Op mijn 'te lezen'-lijstje staat ook nog Duizend Schitterende Zonnen. Maar hij is constant uitgeleend in de bib.