16 april 2007

Laatste examens (hopelijk)

Waar ik vorig jaar rond deze tijd, al diep met mijn neus in de boeken zat .. ben ik nu precies al in zomerse sferen. Vorig jaar kende ik bijna m'n cursussen uit het hoofd op 16 april, dit jaar op 16 april heb ik een afstudeerproject die af is en geen enkele cursus die van héél dichtbij bekeken werd. Ik denk dat dit nu het moment is om mij zorgen beginnen te maken, de paniek is op komst en de ware examen-stress is zijn opmars aan het maken. Vandaag mijn allereerste examen look - a - like gehad, olderdebolder was ik plots in een examenperiode gerold zonder dat ik het goed en wel besefte. Zelfs het gebouw leek te ruiken naar examens, voor het eerst sinds juni 2006 weet ik weer wat examens met een mens doen. Wat denk je , zijn we er klaar voor om dit alles nog 1x te doen ? Kwestie, dat we het niet zouden beginnen missen hé, het is nog maar de 6de keer binnen mijn Hoge School carriëre. Oké, kladpapier, stylo's in allerlei kleurtjes, gele markeerstiften hou jullie vast want den blok staat voor den deur.
collega's .. here we go again

2 opmerkingen:

Tine B. zei

Vergeet vooral de typex en de tintenkiller niet!

En woeha, wat een examen deze morgen... deheer malfliet zal ferm onder zijn voeten krijgen als hij mensen durft te buizen ervoor!

Enneuh, denk dat geen enkele derdejaars momenteel al iets van zijn cursus goe heeft bekeken... vind't zelf onduidelijk welk examen nu mét en welk zonder boek is... en met drie weken blok kom je er zéker zunne britney!

Have a little faith!

° Huppelmuisje ° zei

niet als je nog eerst een thesis moet gaan binnen doen .. kzou die nu al willen afwerken en gaan laten bundelen ma ik moe wachten op da groepsdeel grrr !!
hoofdstuk drugs is al gekend :o)
I love ortho doelgroepen