12 april 2007

Prutselen

Hum, eigenaardige dingen gebeuren er hier met mijn blogje. Toen ik gisteren nog niet gaan slapen was, bleek alles hier nog in het Engels te gebeuren. Steek ik vandaag mijn beste vriend aan (lees de laptop) en plots kan ik hier in mijn eigen moedertaal bloggen. Wat een leuke tegemoetkoming van internetland. Nu ja, meer van dat vreemds hoor .. tijdens mijn creatieve uitspatting, eerder deze week, heb ik met ieniemienie pareltjes een kettingsje proberen te prutselen. Let goed op het prutselen woord en niet het knutselen woord, want ik kan niet knutselen .. neen door te prutselen bekom ik gewoon toevallig soms eens nen deftig resultaat. En door da ik dus zat te prutselen met ieniemienie parels is er eentje verdwenen onder mijn 'escape' toets van de laptop. Mjah .. dat komt er van als je aan het prutselen zijt bovenop je laptop. Tot zoverre mijn post over de eigenaardige dingen die ik sinds 9u06 vanmorgen al heb opgemerkt.
Adieu

2 opmerkingen:

tine B. zei

Gij onhandige handige!! Vind't megagrappig da je pareltjes onder de entertoets moffelt... tsss... op mijn stage is da flink verboden om met iets anders bezig te zijn als je aan de laptop zit... misschien kunde dergelijk verbod ook invoegen?

enneuh... ik voegde het woord prutselen in op google en kwam op http://blog.seniorennet.be/knutselsmurf/ terecht! Gij haalt dus dààr je nieuwe woordenschat!! woeha!

° Huppelmuisje ° zei

ik zweer u dak da zelf bedacht heb
haha, wa zou ik nu gaan doen op een seniorenwebsite ;o)