29 maart 2006

29 Maart !!


29 maart ... fieuw .. wat een belangrijke datum, een datum die ik wellicht nooit meer zal vergeten. Het staat voor 2 dingen, 2 dingen die me leven voorgoed hebben veranderd. Gelukkig is het afgesprongen op een goed moment, ik voelde de drang om mijn vleugels uit te slaan en samen met S. de wijde wereld te verkennen. Ik had je niet meer nodig, je was mijn tiener liefje en we waren aan het uitdoven als een kaarsje, ik weet zelf niet of ik toen nog van je hield. Je was er gewoon altijd en op den duur haatte ik je aanwezigheid, je hield me gevangen als een vogeltje in een kooi en ik wilde er uit. Ik ben jullie dankbaar dat jullie me bevrijd hebben, dat ik opnieuw adem kon halen .. om volwassen te worden, om te groeien .. en om mijn verleden op te sluiten achter slot en grendel. Het is mooi geweest maar nu wil ik verder ... samen met jou keppie.
Ze zeggen dat je jeugd de mooiste periode is, maar soms denk ik .. dat mijn mooiste dagen nog moeten komen met jou, want hoe kan ik de mooiste al beleefd hebben in de jaren dat ik de meeste fouten heb gemaakt ?! En ten tweede ... staat het ook voor mijn rijbewijs, ik kan met veel trots zeggen dat ik vandaag al 1 jaar de eigenaar ben van dat roze velleke papier. Het heeft me net zoals die relatie met Br. bloed zweet en tranen gekost maar het is me gelukt !

Life Can Be Wonderful ...

Het tijdperk van Huisje, Boompje, Tuintje mag voor mij stilletjes aan beginnen

Bye Bye ! xxx

1 opmerking:

Fiemiej zei

waar is dan dat gevoel dat je de jaren van "ons" en alle stoute dingen enzo de beste waren en niets anders dat kan vervangen .. auw gurl' !